vineri, 27 iulie 2012

King Oscar va oferi in pachetul de start diverse sortimente de produse din peste!


King Oscar este o companie construita pe o bogata mostenire norvegiana de excelenta. In termen de categorii de produse si segmente de piata King Oscar este prima alegere a consumatorilor de produse din peste si fructe de mare.
King Oscar depune eforturi continue pentru a oferi cea mai buna calitate, cel mai bun gust, cea mai buna textura si puritate, cea mai buna nutritie, cele mai bune arome, cele mai bune retete.


Carnea de peste este o sursa inestimabila de vitamine, minerale si oligoelemente benefice ciclistilor! De altfel, nutritionistii considera carnea de peste ca fiind cel mai sanatos produs de origine animala si recomanda consumul de peste de doua - trei ori pe saptamana.
Proteinele pe care le contine pestele au toti aminoacizii indispensabili, inclusiv izoleucina sau valina, care fac parte din structura muschilor, si glutamina care ajuta la combaterea oboselii. Pestii cei mai bogati in proteine sunt tonul (27g/ 100 g)
Pestele contine si mult fosfor, in special tonul si sardinele. Fosforul, alaturi de calciu, este important pentru mentinerea sanatatii sistemului osos. Iodul este un alt element care se gaseste din plin in carnea de peste, mai putin in cazul pestilor de apa dulce. Iodul este esential pentru producerea hormonilor tiroidieni. Alte minerale esentiale care se regasesc in carnea de peste sunt fierul si seleniul. Cat despre vitamine, le poti gasi pe cele din complexul B, in special B6 si B12 - care permit sinteza lipidelor si a proteinelor si ajuta la combaterea anemiei si a bolilor sistemului nervos -, vitamina D - importanta pentru asimilarea calciului si vitamina A - benefica pentru ochi si piele.

Iata cate motive aveti sa consumati produsele din peste si fructe de mare King Oscar.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu